31 mar 2014

MENÚ ABRIL 2014

ABRIL
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres








1
Mexilóns en salsa vinagreta.



Lombo ao forno .
Goarnición de patacas con verduriñas.

Froita.
2
Empanada de atún.




Arroz guisado con polo,mexilóns, cenorias e chícharos.


Macedonia de froita natural.
3
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.


Tortilla española.
Ensalada (Tomate, cebola e aceitunas)


Iogur
4
Macarróns boloñesa.




Pescada á romana con ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita.
7
Sopa de letras con caldo de polo e verduriñas.



Peituga de polo á plancha.
Ensalada (leituga, tomate, cebola e cenoria)

Iogur
8
Crema de cabaciña.





Fideuá marinera con bacalao, gambas e mexilons.



Froita
9
Pizza de xamón cocido e queixo.




Ovos cocidos con patacas e xudías verdes.



Froita
10
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Salmón á plancha con pataca cocida.




Iogur
11
Croquetas de xamón.





Hamburguesa de tenreira con patacas fritidas.



Xeado
14
15
16
17
18
21
22
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, cenoria, atún)

Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.

Iogur.
23
Empanada de carne.




Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Froita
24
Crema de cenoria (pataca, porro e acelgas)


Tenreira asada.
Goarnición (patacas, chícharos e cenoria)

Iogur
25
Tomate natural con agullas en aceite.



Polbo á galega. Patacas cocidas.


Froita.
28
Sopa de letras con polo.




Peituga de pavo.
Patacas fritidas.



Iogur.
29
Ensalada de arroz (ovo, millo, guisantes e cenoria)



Salmón á plancha.
Tomate.



Froita.
30
Ensalada mixta de leituga, tomate, cebola, espárragos, millo, aceitunas e atún.

Costela de porco ao forno con chourizo criollo
Patacas fritidas.

Xeado.




14 mar 2014

MENÚ MARZO

MARZO
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
3
4
5


6
Crema de acelgas, cenoria, arroz e cebola.

Lombo de porco á plancha con patacas fritidas.

Iogur
7
Espaguetes con atún e tomate.


Bacalao á plancha Ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita
10
Sopa de estreliñas en caldo de polo e verduras.



Filetes de tenreira Patacas fritidas.


Iogur.
11
Pizza de xamón doce e queixo con champiñóns.



Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola).

Froita


12
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.



Tortilla española.
Tomate.


Froita.
13
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Salmón á plancha con patacas cocidas


Iogur.
14
Crema de cenoria, porro e pataca.




Fideos guisados con polo e gambas.


Macedonia de froita natural.
17
Tallaríns con tomate e queixo.



Lombo de porco á plancha.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur.
18
Menestra de verduras xudias, patacas, coliflor e cenoria.

Tenreira asada.
Goarnición (pataca, cenoria e chícharos)


Froita.
19
Empanada de carne.




Polbo á galega con patacas cocidas.



Froita.
20
Tomate natural con sardinillas en aceite.



Fideos guisados con polo.



Iogur.
21
Fabada.




Bacalao ao forno con pataca panadera e chícharos.


Froita.
24
Sopa de estreliñas con polo.


Pavo estofado con verduritas.
Arroz Branco.

Iogur
25
Coliflor con bechamel.



Pescada á galega.
Pataca cocida.

Iogur.
26
Pizza de atún e queixo con aceitunas verdes.


Fideos guisados con tenreira.

Iogur
27
Caldo galego.




Salmón á plancha Ensalada de leituga, tomate, cebola e
Froita
28
Ensalada de espirais de cores (atún, millo, cenoria relada, aceiunas verdes)

Xamón asado


Froita
31
Crema de verduras (cenoria, pataca, acelgas e porro)

Tenreira á plancha.
Patacas fritidas.

Iogur.