28 may 2014

MENÚ XUÑO

XUÑO
Luns
Martes
MércoRes
Xoves
Venres
2
Chícharos con xamón.




Lombo á prancha.
Patacas fritidas.



Iogur.


3
Lentellas estofadas con arroz e chourizo.




Revolto de xamón e queixo.
Ensalada (tomate e cebola)

Froita.


4
Empanada de atún.




Salmón á plancha
con ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita.
5
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Polo asado.
Goarnición (patacas, chícharos e cenoria)


Xeado


6
Ensalada mixta(leituga. espárragos con xamón doce e ovo cocido).
Pescada á romana
con patacas cocidas.



Macedonia de froitas naturais
9
Pizza de atún con xamón e queixo.




Milanesa de tenreira.
Ensalada (leituga, tomete e cebola)

Iogur
10
Repolo refogado.





Bacalao ao forno con patacas.



Froita
11
Tomate natural con sardinillas en aceite.




Lasaña de tenreira.




Froita
12
Fabada.





Calamares fritos.
Ensalada (tomate, cebola e aceitunas)


Iogur
13
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, espárragos, millo, aceitunas e atún).

Costela de porco ao forno con chourizo criollo
Patacas fritidas.

Froita
16
Crema de cenoria





Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.


Iogur


17
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Salmón á plancha con ensalada de tomate e cebola.


Froita
18
Empanada de carne.





Albóndegas de tenreira con verduriñas.
Arroz branco.

Macedonia de froita natural
19
Ensalada mixta





Fideuá con mexilóns e gambas e polo.



Iogur
20
Croquetas de xamón.
Ensalada (tomate e cebola)



Hamburguesa de tenreira con patacas fritidas.


Xeado.

7 may 2014

MENÚ MAIO


MAIO
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres






1
2
5
Ensalada (leituga, tomate, cebola, espárragos, aceitunas e millo)

Lombo á plancha.
Pataca fritida.



Iogur.
6
Repolo refogado.




.Tenreira asada.
Goarnición (pataca, chícharos e cenoria)

Froita.
7
Empanada de atún.




Salmón á plancha con pataca cocida



Macedonia de froita natural.
8
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.


Revolto de xamón.
Ensalada (tomate, cebola e espárragos)

Iogur
9
Macarróns con tomate e queixo gratinados.


Pescada á romana con ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita
12
Xudías con xamón



Albóndegas de tenreira.
Puré de pataca.

Iogur.
13
Potaxe de garabanzos con espinacas.

Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Froita
14
Ensalada de pasta de colores (atún, ovo, millo e aceitunas)

Xamón asado.
Goarnición (patacas e verduriñas)

Froita
15
Mexilóns en salda vinagreta.


Arroz guisado con polo e chícharos.


Iogur
16
Pizza de xamón, queixo e champiñóns.

Bacalao ao forno con patacas.


Froita.
19
Ensalda mixta (leituga, tomate, cebola, cenoria, millo, aceitunas e atún)

Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.


Iogur
20
Revolto de champiñóns




Tallaríns boloñesa.




Froita
21
Empanada de carne.




Salmón á prnacha.
Ensalada (leituga, tomate e aceitunas)


Froita
22
.Chícharos con xamón.




Polbo á galega con patacas cocidas.


Iogur
23
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Xamon asado.
Goarnición (patacas, chícharos e cenoria)

Froita
26
Pizza de xamón cocido e queixo.



Peituga de polo.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
27
Xudías con xamón.




Hamburguesa de tenreira.
Patacas fritidas.

Froita.
28
Tomate natural con sardinillas en aceite.


Lasaña de tenreira

Froita
29
Fabada.




Tortilla española con ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
30
Ensalada (leituga, tomate, cebola, millo, aceitunas e atún).

Costela de porco ao forno con chourizo criollo
Patacas fritidas.
Xeado