16 sept 2014

MENÚ SETEMBRO 2014



10
Macarróns con tomate.

Peituga de polo á prancha
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Postre lácteo
11
Xudías con xamón


Tenreira estofada con patacas e chícharos.


Froita
12
Ensaladilla rusa


Pescada ao forno con patacas.



Xeado
15
Ensalada mixta



Milanes de tenreira.
Pataca cocida

Iogur
16
Lentellas con chourizo, pataca e cenoria.

Tortilla española.
Tomate

Froita
17
Empanada de atún.



Xamón asado
Arroz

Postre lácteo
18
Crema de cabaziña



Salmón á prancha.
Pataca cocida

Froita
19
Ensalada de pasta



Peituga de pavo
Pataca fritida


Macedonia
22
Sopa




Filete de tenreira á plancha
Pataca cocida..

Iogur
23
Pizza de xamón e queixo



Pescada á romana con ensalada


Froita
24
Espaguetes con atún.




Polo ao forno.
Goarnición (pataca, chícharos e cenoria)

Postre lácteo
25
Chícharos con xamón.



Calamares guisados con arroz.


Froita
26
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, espárragos, cenoria, aceitunas)

Costela oo forno con salchichas frescas.
Patacas fritidas

Queixo e marmelo



FESTIVO
30
Crema de cenoria.

Peituga de pavo á prancha.
Patacas fritidas.

Froita