8 ene 2015

MENÚ XANEIRO

XANEIRO 2015



8
Macarróns con tomate

Peituga de pavo á prancha
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Froita
9
Crema de cenoria


Albóndegas de tenreira
Arroz branco


Froita
12
Ensalada mixta (atún, espárragos e cenoria)

Lombo á prancha
Pataca fritidas


Froita
13
Repolo con chourizo



Pescada cocida con allada
Patacas cocidas

Iogur
14
Crema de cabaciña



Lasaña de carne á boloñesa


Postre lácteo
15
Lentellas estofadas con pataca cenoria e chourizo

Tortilla española
Tomate natural


Queixo, marmelo e galleta
16
Pizza de xamón cocido e queixo


Salmón á prancha
Pataca cocida


Froita
19
Sopa de estrelas en caldo de polo con verduriñas

Peituga de polo á prancha
Pataca cocida


Froita
20
Xudías verdes con ovo cocido


Hamburguesa de tenreira
Pataca fritida


Iogur
21
Empanada de atún



Pescada á romana con ensalada (leituga, tomate e cebola)

Postre lácteo
22
Fabada



Revolto de xamón cocido
Tomate natural


Macedonia
23
Crema de verduras



Polbo
Pataca cocida



Froita
26
Espaguetes con atún



Peituga de pavo
Tomate natural



Froita
27
Chícharos con xamón



Pescada cocida con allada
Pataca cocida


Iogur
28
Sopa



Tenreira asada
Goarnición (pataca fritida, chícharos e cenoria)

Postre lácteo
29
Crema de cenoria



Fideuá con polo e mexilóns



Iogur
30
Ensalada mixta (espárragos, atún, aceitunas, cenoria)

Costela de porco ao forno con chourizo criollo.
Patacas fritidas

Xeado