14 oct 2015

MENÚ OUTUBRO 2015

OUTUBRO 2015



1
CALLOS

TORTILLA PAISANA
(con chourizo)

POSTRE LÁCTEO
2
CHÍCHAROS CON XAMÓN

CARNE GUISADA CON MACARRÓNS


FROITA
5
SOPA DE FIDEOS CON PICATOSTES

PAELLA CON COSTELA PORCO E POLO



IOGUR
6
ENSALADA DE PASTA


FILETE DE RODABALLO CON PATACA PANADEIRA

FROITA
7
CREMA CENORIA


FILETE DE PAVO CON ENSALADA


POSTRE LÁCTEO
8
EMPANADA DE XAMÓN E QUEIXO


OVO COCIDO CON CHOURIZO, REPOLO E PATACAS

MACEDONIA FROITAS
9
LENTELLAS CON CHOURIZO


MERLUZA Á ROMANA CON ENSALADA

QUEIXO CON MARMELO E GALLETAS
12


NON LECTIVO
13
SARDIÑAS CON TOMATE

POLO AO AXILLO CON PATACA FRITIDA.

FROITA
14
EMPANADA GALEGA DE ATÚN

REVOLTO CON ENSALADA


POSTRE LÁCTEO
15
ENSALADA MIXTA

LASAÑA DE CARNE


FROITA
16
FADADA

BACALAO CON PATACAS COCIDAS


IOGUR
19
SOPA DE PASTA


CARNE ESTOFADA CON GORNICIÓN
(patacas, cenorias e chícharos)

FROITA
20
XUDÍAS CON XAMÓN


CALAMARES GUISADOS CON ARROZ


IOGUR
21
PIZZA XAMÓN E QUEIXO


FILETES DE POLO CON ENSALADA

 POSTRE LÁCTEO
22
ENSALADA DE MEXILÓNS, TOMATE E VINAGRETA


ALBÓNDEGAS CON TOMATE E ARROZ


FROITA
23
ESPAGUETES CON TOMATE


SALMON Á PRANCHA CON ENSALADA


FROITA
26
LENTELLAS VEXETAIS

MILANESA CON PATACAS FRITIDAS



IOGUR

27
TALLARÍNS CARBONARA

 PESCADA CON ENSALADA




FROITA
28
EMPANADA DE CARNE


TORTILLA ESPAÑOLA CON ENSALADA

POSTRE LÁCTEO
29
CREMA DE CABAZA


FIDEUÁ MARIÑEIRA



FROITA
30


NON LECTIVO