2 nov 2016

NOVEMBRO 2016

NON LECTIVO
1
NON LECTIVO
2
SOPA CON PASTA

LOMO DE PORCO Á PRANCHA CON ARROZ BRANCO

FROITA
3
TORTILLA ESPAÑOLA DE PATACAS
MERLUZA Á ROMANA CON ENSALADA MIXTA

POSTRE LÁCTEO
4
TALLARÍNS CON TOMATE

FILETE DE PEITUGA DE POLO CON ENSALADA MIXTA

FROITA
7
LENTELLAS CON VERDURAS

PAELLA CON COSTELA PORCO E POLO


FROITA
8
CREMA DE ESPINACAS

POLBO Á GALEGA CON CACHELOS

IOGUR
9
EMPANADA GALEGA DE ATÚN

XUDÍAS CON OVOS COCIDOS


FROITA
10
SOPA DE VERDURAS

PAVO ESTOFADO CON MACARRÓNS


POSTRE LÁCTEO
11
ENSALADA COMPLETA CON MILLO, CENORIA E TOMATE.

CALAMARES FRITIDOS CON PATACAS FRITIDAS

FROITA
14
CHÍCHAROS CON SOFRITO


CONTRAMUSLO DE POLO ASADO CON PATACA FRITIDA


FROITA
15
FABADA

REVOLTO CON PEMENTOS, CHAMPIÑÓNS E  CON ENSALADA

IOGUR
16
EMPANADA DE XAMÓN E QUEIXO

SALMON Á PRANCHA CON ENSALADA

FROITA
17
ENSALADA MIXTA

CHURRASCO DE PORCO CON PATACAS FRITIDAS

POSTRE LÁCTEO
18
CREMA DE CENORIA

ARROZ CON BACALLAU


MACEDONIA DE FROITAS

21
CALDO DE VERDURAS E FABAS

POLO AO ALLIÑO CON PATACAS FRITIDAS
FROITA
22
PIZZA  DE ATÚN

TORTILLA FRANCESA CON ENSALADA

IOGUR
23
SOPA DE AVE CON PASTA

CARNE DE TENREIRA GUISADA CON GOARNICIÓN (CHÍCHAROS, CENORIA E PATACA)

FROITA
24
MENESTRA DE VERDURAS


ALBÓNDEGAS CON TOMATE E ARROZ

POSTRE LÁCTEO
25
ESPAGUETES CON TOMATE

PESCADA Á PRANCHA CON ENSALADA

MACEDONIA
28
LENTELLAS ESTOFADAS VEXETAIS

LOMO DE PORCO Á PRANCHA CON ARROZ
FROITA
29
CREMA DE CALABACÍN

MACARRÓNS BOLOÑESA

IOGUR
30
ENSALADA MIXTA

SALMÓN Á PRANCHA CON PATACA COCIDA

FROITA